Sådan startede zenbusiness

For mange år siden, havde jeg et foredrag, som jeg tog rundt med. Det hed No Day, but Today, og handlede meget om mit eget omtumlede liv som musiker og det at træffe kvalificerede valg. Efter et af foredragene kom en bekendt hen til mig og sagde, at det jo var meget zen, det jeg fortalte om. Om jeg var klar over det?

Det var jeg ikke. Jeg læste om zen og havde en oplevelse af, at her var det mest rigtige, jeg nogensinde havde læst. Væk med alle de smarte ord og måder at tænke på, og i stedet ned til det, det handler om! Nemlig, hvad er det, der er tilstede lige nu? Jeg begyndte min træning i et zenkloster og var så helt fantastisk heldig at én af de mest toneangivende munke i verden indenfor dette felt, blev min lærer (og senere min gode ven)

For mig selv gjorde det en kæmpe forskel i forhold til mit eget fokus, mit overskud i forhold til mine 5 børn, min koncentrationsevne  og andelen af tid, hvor jeg var glad og fokuseret blev øget markant.

Efter at have undervist kontinuert i meditation og zen i 6 år i forhold til private og have oplevet den forskel det har gjort for mine deltagere, blev det mere og mere klart for mig, hvor meget denne enkle og klare metode vil kunne betyde for virksomheder. Jeg smed de sidste livliner og sikkerhedsnet og startede zenbusiness.

Fast konsulent

I et tæt samarbejde med Donald afdækker vi bl.a. de ekstra resurser og muligheder som hjernen får tilført i forbindelse med meditation.
Donald er også vores garant for, at det som vi formidler i zenbusiness er validt og har substans.

Donald F Smith

Brain Researcher, Aarhus Universitetshospital

Advisory Board

Rasmus Bartholomæussen

Senior Key Account Manager, MHI Vestas Offshore

Marianne Reeberg

HR Development Director, Mekoprint

Hansi Petersen

Coach

Thay Phap An

Director – European Institute for Applied Buddhism