Praksisnære teknikker til mindre stress og bedre arbejdsmiljø

En serie af foredrag, der inddrager medarbejderne gennem et humoristisk oplæg bygget op omkring nyeste hjerneforskning og kraftfulde teknikker fra zentræning.
Med tænkningen og teknikkerne fra zen lærer I som virksomhed/team, hvordan I kan blive meget skarpere på at holde fokus, mindske stress og skabe et trivselsfremmende arbejdsmiljø.

Foredragene kan i høj grad bidrage til:

 • Større trivsel blandt medarbejdere og ledere
 • Bedre stresshåndtering og øget trivsel
 • Et team der kan kommunikere effektivt og konfliktnedtrappende
 • At holde fokus på opgaven og mindske tankemæssige forstyrrelser
 • Et miljø der skaber gladere og mere engagerede medarbejdere
 • En bedre balance mellem arbejdsliv og fritid som resulterer i bedre produktivitet

Foredraget tager udgangspunkt i konkrete, hverdagsnære situationer og det bliver serveret med enkle øvelser til – lige til at implementere.

Vi følger løbende op, så foredragene er med til at sikre en varig forbedring af jeres arbejdsmiljø, såvel på gruppe- som på individniveau.

Forespørg her

“Vi har i vores afdeling haft fornøjelsen af Frank som underviser og mindfulness-instruktør. Vores oplevelse er, at Frank formår at formidle og kombinere sin store viden om mindfulness og meditation med hjerneforskning og på en og samme tid – og på en uhøjtidelig, humoristisk og højt professionel måde – kobler delene sammen til en helhed, som giver indsigt og beriger. Vi kan varmt anbefale Frank som underviser og formidler – og har af samme grund booket ham til at undervise kommunens plejefamilier i nær fremtid.”
Christina Tange Holmberg

Chef
Familieplejen og Visitationen
Aalborg Kommune

 

Gør som Beierholm, UCN og MHI Vestas! Få et humoristisk og veloplagt foredrag ud og få bl.a. svar på:
 • Hvordan kan jeg være fokuseret i denne usikre tid?
 • Kan jeg undgå stress og negative tanker.
 • Kan jeg træne min empati og min evne til samarbejde?
 • Hvad siger hjerneforskningen?
 • Hvad er det der zen egentligt?

Der er fuld enighed fra deltagerne om at du var en både relevant og engagerende oplægsholder og at dit budskab er meget vigtigt for vores dagligdag og arbejdsmiljø – og burde ”rodfæstes” hos både medarbejdere og studerende.
Vi var kort sagt meget glade for det du kom med!

Peter WendelboStrategi- og Udviklingskonsulent, UCN Aalborg

Virkeligt inspirerende foredrag i Aalborg, og jeg sidder egentligt bare og venter på muligheden til at hyre Frank til endnu et foredrag i en relevant sammenhæng. Man får noget at tænke over, og lærer en hel del, og det bliver fremlagt på en måde hvor humoren også er med. Stærkeste anbefalinger herfra.

Jens MadsenCEO Kølemadsen Refrigeration

Vi havde fornøjelsen af Frank som oplægsholder til et netværksarrangement i AndersenB2B-netværket. En fornøjelse der varede ved længe efter oplægget sluttede. Mentale billeder der også lige skulle finde på plads igen, da humor og selvironi var vigtige elementer i Franks skarpe oplæg om mental sundhed. Målgruppen var B2B-virksomheder, og dén ramte Frank lige i R****. Der var både grin(eflip), refleksion, ro med meditationsøvelse, dybe og vigtige budskaber; det hele serveret med ild i øjnene af en passioneret mand, der ved, hvad han taler om. Varmeste anbefalinger til Frank som både foredragsholder, netværker og menneske 🙏🏻

Sanne Kjeldsteen💥Netværksfacilitator & Matchmaker hos AndersenB2B💥