Tilbage efter Corona.

Et veloplagt og humoristisk oplæg om det at komme tilbage fra Coronaperioden.
Det har aldrig nogensinde været så afgørende at have fokus på den mentale sundhed, som det er lige nu!
For den har aldrig været så udfordret før. Dette foredrag forholder sig helt konkret til dette og kommer med konkrete metoder til at bevare roen, overblikket og glæden, på trods.
Der stilles store krav til Ja-hat, omstillingsparathed og flexibilitet i disse måneder. Faktisk helt urimeligt store krav.
Hvordan kan vi som mennesker og virksomhed håndtere det og hinanden på en måde, så sygefravær og personaleomsætning ikke eksploderer?
I dette oplæg kigger vi bl.a. på hvad der sker i hjernen – hvordan den både kan arbejde med, men i høj grad også i mod os i denne tid. Vi kigger på, hvordan vi kan blive i stand til at lade bekymringerne fylde mindre.
Foredraget tager udgangspunkt i konkrete hverdagsnære situationer og der bliver serveret konkrete øvelser – lige til at bruge…

Forespørg her
Gør som Beierholm, UCN og MHI Vestas! Få et humoristisk og veloplagt foredrag ud og få bl.a. svar på:
  • Hvordan kan jeg være fokuseret i denne usikre tid?
  • Kan jeg undgå stress og negative tanker.
  • Kan jeg træne min empati og min evne til samarbejde?
  • Hvad siger hjerneforskningen?
  • Hvad er det der zen egentligt?

Der er fuld enighed fra deltagerne om at du var en både relevant og engagerende oplægsholder og at dit budskab er meget vigtigt for vores dagligdag og arbejdsmiljø – og burde ”rodfæstes” hos både medarbejdere og studerende.
Vi var kort sagt meget glade for det du kom med!

Peter WendelboStrategi- og Udviklingskonsulent, UCN Aalborg

Virkeligt inspirerende foredrag i Aalborg, og jeg sidder egentligt bare og venter på muligheden til at hyre Frank til endnu et foredrag i en relevant sammenhæng. Man får noget at tænke over, og lærer en hel del, og det bliver fremlagt på en måde hvor humoren også er med. Stærkeste anbefalinger herfra.

Jens MadsenCEO Kølemadsen Refrigeration

Vi havde fornøjelsen af Frank som oplægsholder til et netværksarrangement i AndersenB2B-netværket. En fornøjelse der varede ved længe efter oplægget sluttede. Mentale billeder der også lige skulle finde på plads igen, da humor og selvironi var vigtige elementer i Franks skarpe oplæg om mental sundhed. Målgruppen var B2B-virksomheder, og dén ramte Frank lige i R****. Der var både grin(eflip), refleksion, ro med meditationsøvelse, dybe og vigtige budskaber; det hele serveret med ild i øjnene af en passioneret mand, der ved, hvad han taler om. Varmeste anbefalinger til Frank som både foredragsholder, netværker og menneske 🙏🏻

Sanne Kjeldsteen💥Netværksfacilitator & Matchmaker hos AndersenB2B💥