Hvordan kan jeg forblive fokuseret, empatisk og glad i et (arbejds)liv, der af og til presser mig?
Hvordan kan jeg minimere stress og negativt tankemylder, så de beslutninger og handlinger, jeg vælger, er de mest hensigtsmæssige?
Her bliver du taget med fra 2600 år gamle zen-teknikker ind i helt ny hjerneforskning i et veloplagt og humoristisk foredrag, med masser af eksempler fra den helt almindelige hverdag.
I løbet af foredraget kommer øvelser, der får dig tilbage i dine frontallapper; den allerbedste del af din hjerne!
Forespørg her
Gør som Beierholm, UCN og MHI Vestas! Få et humoristisk og veloplagt foredrag ud og få bl.a. svar på:
  • Kan jeg undgå stress og negative tanker.
  • Kan jeg træne min empati og min evne til samarbejde?
  • Hvad siger hjerneforskningen?
  • Hvad er det der zen egentligt?

Der er fuld enighed fra deltagerne om at du var en både relevant og engagerende oplægsholder og at dit budskab er meget vigtigt for vores dagligdag og arbejdsmiljø – og burde ”rodfæstes” hos både medarbejdere og studerende. Vi var kort sagt meget glade for det du kom med!Vi kan konstatere, at et forløb hos Frank har reddet os og ikke mindst medarbejderen fra langtidssygemeldinger. Som en kollega giver udtryk for, så hjælper Frank med at få ”det indre ned i gear”.
Jeg kan derfor varmt anbefale, at man tjekker ZenBusiness ud. Efterfølgende har jeg sagt ja tak til at deltage i Franks Advisory Board, så man er også velkommen til at tage direkte kontakt til mig, for at høre om Mekoprints erfaringer.

Peter WendelboStrategi- og Udviklingskonsulent, UCN Aalborg