Masterclass 2020

Masterclass

Her er kurset til dig, der allerede kender til meditation / mindfulness og gerne vil tage det meget længere og få en lagt større forståelse for tænkningen, psykologien, forskningen og filosofien bag. Du vil komme meget længere ind i meditationerne og få dem integreret i din hverdag.

Start Efterår: Tirsdag d. 20. oktober 17 – 21 Herefter 7 tirsdage fra 17-21, samt to weekenddage á 4 timer – endnu ikke fastlagt

For dig, der allerede har været på et af vore mindfulnesshold (eller andres mindfulnesshold) og:

  • Kunne tænke dig at gå videre og dybere med meditation og mindfulness
  • Kunne tænke dig at få meditationen endnu mere effektiv og bedre integreret i hverdagen
  • Er du interesseret i en langt dybere forståelse for tænkningen bag mindfulness og meditation.

Du kan tilføje et instruktørmodul til Masterclass, hvis du gerne vil give det videre.

Frank fortæller…

Det kan være svært at fordybe sig.

Vi skal så meget og forholde os til så enormt mange ting. Sådan er det også i mit job. Selvom det er meditation, zen og mindfulness der er min kernekompetence, ja så er jeg jo også underlagt krav om at alting skal gå stærkt, være effektivt og også gerne skulle kunne ses på en bundlinje.

Det var faktisk lidt som en reaktion

på alt det hurtige og overfladiske, at jeg fik ideen til MasterClass. Nu ville jeg lave noget der gik dybt, havde høj kvalitet og hvor jeg kunne tage den tid jeg ville til at få videregivet det her stof præcis som jeg ville.

For mig selv har mødet med meditation været absolut skelsættende i mit liv. Meget mere overskud, meget større del af tiden, hvor jeg er glad. Overskuddet er kommet fordi jeg har haft en solid meditationspraksis, men det har også handlet om en forståelse af filosofien og psykologien bag.

På det nuværende Masterclass-hold nyder jeg, at vi helt kommer i ro – oplever den meditative tilstand sammen, samtidig med at vi også kan gå dybt i de grundprincipper, der ligger til grund for meditation og tilstedeværelse.

Jeg glæder mig hver gang jeg skal ned og være sammen med holdet.

Om Frank

Mere om Masterclass

  • Et kursus på 40 timer.
  • + 1 individuel vejledningstime, som du kan lægge, hvor du vil i forløbet.
  • En mappe, der løbende kommer indhold til.
  • Bogen “The Art of Living” af Thich Nhat Hahn.
  • Al undervisning bliver optaget og lagt op på nettet, så du kan følge med, selvom du skulle misse en gang.
  • Og du får selvfølgelig et kursusbevis. ( ved 90% deltagelse)

Masterclass mindfulness:

Kursusindhold  Kurset vil bygge nøje på Thich Nhat Hahns lære og være helt i Plum Village traditionen.

I det praktiske vil vi arbejde med helt konkrete teknikker til endnu større nærvær i dit dagligliv. Vi har her fat på helt basale Zen-teknikker.

I det teoretiske, vil vi gå noget dybere end normalt og sætte fokus på tænkningen og filosofien bag mindfulness og arbejde mere koncentreret med Zen. Har du været på et 8- eller 10-ugersforløb hos os, har du været i berøring med det, men ikke meget med de emner og vinkler vi tager op her. Vi kommer til at diskutere emner som bl.a. Signlessness, Emptiness, Letting Go, Impermanence, No-Self, Non-Craving, Impermanence, ligesom vi også vil kigge på The 5 Mindfulness Trainings.

Vi starter med The Suttra on full awareness of the Breathing.

Vi kommer også til at kigge på, hvorfor hjerneforskningen også synes, at det er utroligt godt for os at meditere. Vi kigger på, hvad det er, der sker i hjernen under meditation.

Sideløbende har vi hele tiden fat i den grundlæggende praksis, så vi ikke fortaber os i luftige filosofiske teorier. Så du får din daglige praksis integreret godt og grundigt i din hverdag.

Undervisningslokalet er lyst og indbydende og der er alt hvad vi får brug for. Der er meditationspuder i forskellige størrelser og højder, zabutoner (madras til at lægge under puden) og tæpper.

Der er te og vand i pauserne. Maden medbringer du selv. Der er køleskab, microovn, glas og tallerkner samt bestik til rådighed. Efter endt frokost og sidst på dagen hjælper vi selvfølgelig hinanden med at rydde væk så lokalet efterlades rent og ryddeligt.

Du kan forvente at din meditationspraksis og -kunnen bliver dybere og større. At du bliver langt klogere på, hvad hele mindfulnesstænkningen kommer ud af og at du dermed får mere glæde af din mindfulnesspraksis. Din større forståelse vil gøre, at du i højere grad vil kunne anvende det i din hverdag og være mere tilstede i de ting, du nu skal i løbet af en dag. Du kan forvente at din meditation kommer til at give endnu større mening for dig – mere glæde.

Vil du gerne ud at formidle det videre, får du her en virkelig solid platform.

Efter endt kursus, får du et kursusbevis. Det kræver dog 90% fremmøde.

Mødedatoer for Masterclass 20

Masterclass 20 efterår
Scheduled: 20 Oct 2020 at 17.00 to 21.00

Masterclass 20 efterår
Scheduled: 27 Oct 2020 at 17.00 to 21.00

Masterclass 20 efterår
Scheduled: 3 Nov 2020 at 17.00 to 21.00

Masterclass 20 efterår
Scheduled: 10 Nov 2020 at 17.00 to 21.00

Masterclass 20 efterår
Scheduled: 17 Nov 2020 at 17.00 to 21.00

Masterclass 20 efterår
Scheduled: 22 Nov 2020 at 11.00 to 15.00

Masterclass 20 efterår
Scheduled: 24 Nov 2020 at 17.00 to 21.00

Masterclass 20 efterår
Scheduled: 1 Dec 2020 at 17.00 to 21.00

Masterclass 20 efterår
Scheduled: 8 Dec 2020 at 17.00 to 21.00

Masterclass 20 efterår
Scheduled: 15 Dec 2020 at 17.00 to 21.00

Pris: 5850,- alt incl.

Om Frank:

Om underviseren: Frank startede sammen med Sanni Bjerre, Center for yoga og mindfulness. Senere startede han firmaet zenbusiness, hvor han arbejder med implementering af zenpraksis i større organisationer. Frank har 6 års uddannelse fra EIAB i Tyskland, der er det førende sted i Europa indenfor denne retning. Han bliver løbende personligt coachet af lederen af EIAB, munken Thay Phap An, som er en af de anerkendte i verden inden for zen. Frank er selv praktiserende zen-buddhist og lever efter The Five Mindfulness Trainings. Frank er uddannet Qigong-instruktør ved Torben Rif
I de sidste 6 år har han, stort set uden ophold, kørt 8-ugers kurser og adskillige retreats på Comwell, Sanden-Bjerggaard og Livø. Udover det har han afviklet kurser i Meditation, Stærke følelser og Det indre Barn. I Zenbusiness arbejder Frank med bla. Samsung, Vestas, Energi Danmark, Mekoprint, SSI Schäfer og en lang række kommuner.
Frank underviser sideløbende i Qigong.
Frank har tidligere i en årrække levet som professionel musiker, kapelmester og komponist.

Er du i tvivl om det er noget for dig, så ring endelig til Frank på 4068  9961

11.00 – 11.30 Indledning
11.30 – 12.00 Meditation
12.00 – 13.00 Undervisning
13.00 – 13.30 Frokostpause
13.30 – 14.30 Undervisning
14.30 – 15.00 Meditation

I instruktørmodulet koncentrerer vi os helt og holdent om, hvordan du formidler meditation og zen-praksis.

Du skal være forberedt på at guide de andre på holdet og blive superviseret på det, så du hurtigt får en fornemmelse for, hvad det er, det handler om, når du skal videregive det.

Kurset er et add-on til Masterclass, men hvis du mener, at du i forvejen har så solid meditationspraksis, at du bare mangler undervisningsmodulet, så tager vi en snak i tlf eller mødes for at finde ud af det.

Mødegange:

Masterclass Instruktør
Lørdag 9 Jan 2021 at 11.00 to 15.00
Masterclass Instruktør
Søndag 10 Jan 2021 at 11.00 to 15.00

Pris: 1500,-

 

Frank er en meget kompetent underviser. Jeg glæder mig hver gang til jeg skal afsted. Undervisningen er gjort forståelig og der er også masser af plads til sjov. Helt klart en udd jeg er super glad for jeg har meldt mig på og får en masse værktøjer for mine penge. Kan kun anbefales og får fem stjerner herfra!! kh Karina
(Og efter kursets afslutning skrev Karina:)
Tusind tak for et godt kursus! Sikke, sikke en rejse! Kan varmt anbefales, Tak Frank

Karina Riske Deltager på Masterclass og Mindfulnessunderviser

Jeg har deltaget på dagskursus i meditation og dagskursus Qigong og et weekend retreat på Livø. Nu er jeg i færd med masterclass i mindfulness. Og jeg planlægger endnu mere. Hvilket vel er den største anbefaling, som jeg kan give.
(Og efter kursets afslutning skrev Henrik:)
Tak for rejsen, indsigten, humoren og roen. 🙏

Henrik Jensen

Jeg deltog i et forløb med mindfulness hos Frank på et tidspunkt hvor min stress, igen "ulmede" At møde Frank, hans nærvær, ro og engagement, var lige det jeg havde brug for! Jeg er meget begejstret for den måde Frank både underviser på og for hele hans tankesæt omkring mindfulness.

Hanne Korsbæk

Tak for et godt kursus.
Frank kan sit kram. 🙏

Charlotte DissingDeltager på Masterclass og Yogaunderviser

Tak for et rigtig godt forløb, Frank, der reelt startede for mig med dit 8-ugers forløb. Det var i en periode af mit liv, hvor meditation blev et vitalt åndehul kombineret med de ugentlige mindfulnessseancer hos dig. Masterclassholdet har så bare lagt ovenpå og har virkelig givet mening for mig på rigtigt mange planer. Så de varmeste anbefalinger af dig og din formidling fra mig 😊

Trine BinettDeltager på Masterclass